Lamarotte Jubilee 45th

Lamarotte viert feest en op de manier zoals u dat van Lamarotte gewend bent! Natuurlijk spelen wij als jubilarissen zelf, maar zoals ieder lustrum wordt er ook flink gemusiceerd door andere bands.

Zo kunt u uitkijken naar “Sugarpie & the Candymen uit Italië! Dit is speelplezier, geweldige humor en virtuositeit tegelijk. “Umwerfend” luidden dan ook de recensies bij onze oosterburen.

Absolute top uit Italië, Sugarpie & the Candymen!
Jump and Jive met de Jazz Connection!

Na het succes van het vorige Lamarotte-feestje, treden wederom de mannen van de Jazz Connection op! Zij waren het afgelopen jazzfestival in Breda verantwoordelijk voor een spetterende eindshow; de Havermarkt werd bijna afgebroken.
Alsof dat allemaal niet genoeg is, u kunt ook genieten van Feigelli Prisor en zijn musici; virtuoze Sintiklanken!

Uit Scandinavië staan de mannen van Henning Munk & Plumperne te trappelen om in Tilburg op te treden! Dit Deens/Zweedse gezelschap is vooral geïnspireerd door Sidney Bechet. Zij gaan prachtige ballades en opzwepende stukken jazz ten gehore brengen!

copenhagen jazz festival

Rondtrekkend met gitaar en contrabas, zullen ook Ton & Tonnie regelmatig in uw nabijheid te beluisteren zijn. Deze 2 Tilburgers weten met hun aanstekelijke liedjes iedereen te laten lachen, zwijmelen of te ontroeren.

Als ik later rijk ben….


Bij uw entree op het feest zult u worden overweldigd door de BE-Brassband uit Berkel-Enschot. Lekkere jazz en goed gearrangeerde stukken: funky bass lines & crazy rhytm!

En uiteraard zullen de jubilarissen ook nog acte-de-presence geven!