Coswig en Dixiebahnhof verplaatst….

COVID19 zorgt er voor de 2e keer voor dat het geplande weekend in de Börse Coswig en de Dixiebahnhof in Weixdorf moet worden verschoven. Vooralsnog staan de overige optredens voor 2021 gepland, maar ook hier geldt dat wanneer de situatie het niet toelaat, deze optredens worden verplaatst naar een later tijdstip.

3 thoughts on “Coswig en Dixiebahnhof verplaatst….

  1. I am keeping my fingers crossed for Slangerup in August. I am getting vaccinated and there will be loads of wine and gin in the Campervan.

  2. Ja, ich hatte es schon geahnt, dass es im März nichts wird mit Lamarotte! Corona nimmt uns jede Freude!! Hoffentlich fällt das Dixielandfestival nicht auch noch aus!! Viele Grüsse Anne aus Dresen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.